Over Ons

Wat is Wash & Play…. waar is het onstaan.

Wash & Play is een jonge onderneming die wasruimtes installeert in verschillende vormen van collectieve huisvesting waarbij te denken valt aan; universiteitscampussen, studentenhuisvesting en sociale woningen.

Wij bieden betaalbare prijzen, Kwaliteit, Veiligheid en gemak!

Op dit moment zijn er 28 locaties actief met 5500 gebruikers verdeeld over België en Frankrijk. De wens is echter om uit te breiden met locaties in Nederland.

Erkend in Belgie, opkomend in Nederland

Wash & Play staat bekend om haar unieke concept waarbij machines geïnstalleerd worden bij locaties en Wash & Play de volledig kosten hiervan voor haar rekening neemt.

Dit houdt in; de financiering van de toestellen, installatiekosten, aanpassingswerkzaamheden en onderhoud. De klant wordt hierdoor volledig ontzorgd en krijgt een all-in serviceconcept.

Er zijn vaak al bestaande wasruimtes binnen gebouwen in Nederland maar hier is een gebrek aan onderhoud ontstaan aan de bestaande toestellen welke niet milieuvriendelijk zijn en een grote ecologische voetafdruk achterlaten. Omdat bedrijven zich steeds meer bewust worden van het milieu en verduurzaming, biedt Wash & Play een ideale oplossing om hieraan tegemoet te komen.

Het hebben van een gedeelde faciliteit voor wassen en drogen van was heeft om verschillende redenen een groot voordeel voor zowel de bewoners als de huisvestingsmaatschappij. Er wordt gebruik gemaakt van robuuste semi-industriële machines met hogere capaciteit dan normale machines wat zorgt voor onberispelijke resultaten met een korte cyclustijd, een zeer kosten efficiënt systeem, het gemak van opvolging op afstand met behulp van een applicatie voor smartphones. Daarnaast is alles gelokaliseerd op een centrale plek hetgeen ruimtebesparend werkt voor individuele wooneenheden.