De voordelen

Wash & Play het nieuwe wasconcept in Nederland

Als bij nieuwbouw of renovatie gebruik gemaakt wordt van Wash & Play, bespaart de opdrachtgever in o.a. ruimte, aanschafkosten voor het aanleggen van stroomaansluiting en het aanleggen van een aparte wateraansluiting. Ook zal de verhuurder geen rekening hoeven te houden met het apart realiseren van waterafvoer en extra ventilatie. Een bijkomstig voordeel van het gebruikmaken van Wash & Play, is dat de kans op lekkages door een lekkende wasmachine of schimmelvorming bij onvoldoende ventilatie in de verhuurde woningen tot een minimum beperkt wordt.

Wash & Play heeft een gezamenlijke missie en visie.

De doelstelling van Wash & Play is om huisvestingsmaatschappijen bewust te maken van het vernieuwende faciliteitenconcept en daarnaast mogelijkheden creëren om dit te integreren in bestaande of nieuwe infrastructuur. De missie die Wash & Play hierbij hanteert is om via collectieve wasruimtes het sociale contact tussen bewoners te bevorderen. Dit tegen sociaal en economisch acceptabele tarieven. Wash & Play wil maximaal gemak voor haar klanten en zo de levenskwaliteit verbeteren en milieubewustheid creëren. De strategische kernpunten hierbij zijn: klantfocus, technische- en sociale innovatie en bijdragen aan een duurzame samenleving.

Uw Belangrijkste Voordelen

Movet mollis deseruisse has ut, qui oblique appetere a ccusata ne.
Geen investering

Wash and Play ondersteunt alle kosten voor de aanschaf van de machines, het ombouwen van de ruimte, de installatie en het onderhoud.

All-in technische dienst

Ons team van technici is rechtstreeks bereikbaar voor alle gebruikers en zal altijd binnen 24 tot 48 uur reageren op elk gemeld probleem.

Reserverings/betalingsapp

Met de app kunnen bewoners/studenten een wasmachine of droger reserveren, de voortgang op afstand bewaken en betalen.

Industriële machines

Onze industriële kwaliteitsmachines kunnen tot 10 kg wasgoed per keer wassen/drogen, wat betekent dat grote artikelen zoals dekbedden of jassen kunnen worden gewassen.

Betaalbaar

Ook betaalbaar voor de kleinere woonblokken al vanaf 20 gebruikers bieden wij onze diensten aan. Betalen doet u zeer gemakkelijk via een app die u kunt downloaden

Concurrerende prijzen

Onze prijzen zijn concurrerend met de rest van de sector, om ze betaalbaar te houden voor zoveel mogelijk gebruikers met behoud van de maximale kwaliteit van de dienstverlening.

Maximaal gemak

De wasruimte wordt binnen de residentie geïnstalleerd en het gebruik is uitsluitend bestemd voor de bewoners.

Een site-asset

De beschikbaarheid van een self-service wasruimte is een echte aanwinst voor huisvestingsmanagers.

Milieuvriendelijk

Door het geavanceerde technische ontwerp van onze machines kan het watervolume worden aangepast.